“Dubay shokoladining oʻzbekcha talqini”: Bloger oshdan qilingan shokolad tayyorladi
Ijtimoiy tarmoqlarda mashhur Dubay shokoladining oʻzbekcha talqinini tayyorlagan blogerning gʻayrioddiy videosi tarqaldi. Yigit anʼanaviy oʻzbek palovidan tayyorlangan ichlikli shokoladni namoyish etdi.
Video muallifi nafaqat ushbu gʻalati desertni tatib koʻrishga qaror qildi, balki uning tayyorlanish jarayonini tasvirga olib, batafsil retseptini ham baham koʻrdi. U palovni qaynoq shokolad bilan qopladi, qazi qoʻshdi va aralashmani muzlatgichga joyladi. Yigitning aytishicha, shokolad jirkanch taʼsir qoldirmagan.
Biroq uning oshpazlik tajribasini hamma ham ijobiy baholamadi. Foydalanuvchilarning aksariyati taʼmlarning bunday gʻalati uygʻunligiga hayrat va hatto gʻazab bilan munosabat bildirdi. Tomoshabinlarning turlicha munosabatiga qaramay, palovli oʻzbek shokoladi katta qiziqish uygʻotdi va muhokama mavzusiga aylandi.