верхний кино
РУ
O’Z
UZS
/
/
Tortlar: barcha turdagi eng yaxshi retseptlar va qandolatchilar sirlari
06.05.2025

Tortlar: barcha turdagi eng yaxshi retseptlar va qandolatchilar sirlari

Tortlar: barcha turdagi eng yaxshi retseptlar va qandolatchilar sirlari

Tort – bu har doim bayram demak. Tug‘ilgan kunga tayyorlanadigan tort bo‘ladimi yoki oddiy uy sharoitidagi tortmi, sinovdan o‘tgan retseptlarni va bir nechta sirlarni bilish muhim. Biz siz uchun klassikadan noodatiygacha bo‘lgan eng yaxshi uy tortlarini, qisqacha retseptlar va qandolatchilarning maslahatlarini jamladik.

image

Kinolarni bepul ko‘rish imkoniyati!

icon

Afg‘oncha tort – shokoladli qarsildoq

Afghan Napoleon or Baklava

Retsept:

  • 125 g saryog‘, ½ stakan shakar, 1 dona tuxum, 3 osh qoshiq kakao, 1,5 stakan un, 1 choy qoshiq qabartma, 1 stakan makkajo‘xori donachalarini aralashtiramiz. 
  • 180°C da 20 daqiqa pishiramiz.
  • Glazur: 1 stakan shakar kukuni, 2 osh qoshiq kakao, 1 osh qoshiq sut, biroz saryog‘. Tortga surtamiz va sovutishga qoldiramiz.

Qulupnayli tort – yengil va mayin

Бисквитный торт с клубникой

Retsept:

  • Biskvit pishirib olamiz (4 dona tuxum, 120 g shakar, 120 g un). Tayyor biskvitni ikkiga bo‘lamiz.
  • 300 ml qaymoq va 2 osh qoshiq shakarni aralashtirib, ko‘pirtiramiz. 
  • Tort kremini surtamiz, qatlam orasiga 300 g to‘g‘ralgan qulupnay solamiz. Ustiki qismini ham qulupnay bilan bezaymiz.

Medoviy tort – oddiy va sevimli

Торт "Медовик": рецепт приготовления от Шефмаркет!

Retsept:

  • 100 g saryog‘, 3 osh qoshiq asal, 150 g shakar va 2 dona tuxumni aralashtiramiz. Suvli banyada isitib, 1 choy qoshiq soda qo‘shamiz, so‘ngra 400 g un solib xamir tayyorlaymiz. 
  • 5 dona yupqa qatlamli korjlarni yasab 180°C da pishiramiz.
  • Krem: 500 g smetana va 100 g shakar. Har bir qatlamga surtamiz va krem shimib olguncha dam oldiramiz.

Sabzili tort – xushbo‘y klassika

Морковный торт — Все рецепты: выпечка

Retsept:

  • 3 dona tuxum, 200 g shakar, 180 ml yog‘, 200 g un, 1 choy qoshiq qabartma, 1 choy qoshiq dolchin, 250 g qirg‘ichdan o‘tkazilgan sabzini aralashtiramiz. 
  • 180°C da 30-35 daqiqa pishiramiz.
  • Krem: Krem pishloq + shakar kukuni + qaymoq. Tortga kremni surtamiz va sovutamiz.

Praga torti – sovet afsonasi

Торт «Прага»

Retsept:

  • Biskvit: 4 dona tuxum, 120 g shakar, 2 osh qoshiq kakao, 1 banka quyultirilgan sut, 100 g saryog‘, 200 g un, qabartma. 180°C da pishiramiz.
  • Krem: Saryog‘ + quyultirilgan sut + kakao.
  • Ustiga shokoladli glazur surtib bezaymiz.

“Ptichye moloko” – mayin va havo kabi yengil

Птичье молоко (ГОСТ)

Retsept:

  • Korjiga: 2 dona tuxum, 100 g shakar, 100 g un.
  • Sufle: 3 dona tuxum oqini ko‘pirtiramiz, 200 g shakar va 70 ml suvdan sirop tayyorlab, oqga quyamiz, so‘ng jelatin qo‘shamiz. 200 g saryog‘ va quyultirilgan sutdan tayyorlangan massa bilan aralashtiramiz.
  • Tortni birlashtiramiz va glazur bilan ustini qoplaymiz.

Merengali tort – mayin qarsildoq va yumshoq

Меренговый торт в домашних условиях

Retsept:

  • 4 dona tuxum oqini 200 g shakar bilan yaxshilab ko‘pirtiramiz. Ikki doira shaklida yoyib, pechda 100°C da 2 soat davomida quritamiz.
  • Krem: Qaymoq + shakar + rezavorlar. Tortni yig‘amiz, xohishga ko‘ra bezaymiz.

Bu qiziq

Kinolarni bepul ko‘rish imkoniyati!
Kinolarni bepul ko‘rish imkoniyati!
Buyurtma qoldiring

Bizning menejerlarimiz yaqin orada siz bilan bog‘lanadi.

Rahmat, arizangiz qabul qilindi.